Bli frivillig Leie lokalet?

Utleie

Under finner du en liste med datoer som er tilgjengelig for utleie dette semesteret. Lista oppdateres ukentlig. Det er også mulig å booke datoer for neste semester og fadderuka. Liste over ledige datoer neste semester kommer senere.

Vi leier hovedsaklig ut på lørdager og onsdager, men hvis du har noen andre veldig spesielle ønsker må du for all del bare spørre. Det er også mulig å leie lokalet til bed-press, og da er vi også mer fleksible med åpningstid/dag.

Vi har plass til 110 personer og kan tilby fasiliteter som bar, mikrofon, scene, biljard mm. Leie koster 2000 kr. Hvis du ønsker å leie eller har noen spørsmål, bare ta kontakt! For alle forespørsler, benytt skjemaet nederst på siden.


Ledige datoer dette semesteret:

  • onsdag 4. april 2018
  • onsdag 11. april 2018

Kapasitet

110stk

Fasiliteter

Scene

Mikrofon (ved forespørsel)

Lerret og projektor (ved forespørsel)

Biljard

Kan leies

Beerpong bord

Scene, lys og lyd

Om oss

Sukkerhuset Kjeller & Scene er en studentorganisasjon drevet av frivillige studenter. Vårt mål er å gi et bedre sosialtilbud til studentene, med spesielt fokus på det å stifte bekjentskap på tvers av de forskjellige avdelingene. Dette gjennomfører vi blant annet ved å arrangere konserter, temafester, generelle åpningskvelder, og ikke minst utleie for studenter.

Lei Sukkerhuset