Bli frivillig Leie lokalet?

Frivillig

Søk her

Sukkerhuset drives av og for studenter ved NTNU – vi er en studenpub i kontinuerlig utvikling, og søker studenter som ønsker å være med på å forme studentpubens fremtid!

Alle Sukkerhusets medlemmer blir en del av Komitéen, som er betegnelsen på den gruppen som står bak baren. I tillegg finnes det mange undergrupper som har ulike ansvarsområder for driften av stedet.

Sosialen er gruppa for deg som vil bidra til det interne sosiale miljøet. Alle internarrangement organiseres av denne gruppa.

B-gjengen (eller bygg-gjengen) arbeider med selve lokalet og dugnadsarbeid.

Markedsføringsgjengen står for all promotering av arrangementer. Her er alle kreative sjeler velkommen, og kan du ta bilder er dette et pluss.

Scenegjengen arrangerer alle konserter ved huset. Her trengs det folk som jobber med lys, lyd, rigging, artistbooking mm.

Lydtekniker:

Hovedoppgavene dine vil være å assistere artistene i å sette opp lydutstyret på scenen hvis det er nødvendig, gjennomføring av lydprøve og styring av lyd under konserten.  Du har også muligheten til å bidra i utviklingen av lydbildet, ved innspill på nye innkjøp og gode idéer, på Sukkerhuset Scene.

Scenerigger:

Som scenerigger vil oppgaven din være å gjøre klart lokalet til konsert. Blant annet ved opprigging av trommer, mikrofoner, forsterkere og alt annet nødvendig lydutstyr. Bærehjelp for artistene hvis det trengs og rydding av gulvplass er også en del av jobben. Under konserten trenger du ikke å gjøre noe annet enn å høre på. Nedrigging etter konserten.

Lystekniker:

Hovedoppgavene dine vil være å assistere artistene i å sette opp lysutstyret på scenen hvis det er nødvendig, gjennomføring av lysprøve og styring av lys under konserten.  Du har også muligheten til å bidra i utviklingen av lysbildet, ved innspill på nye innkjøp og gode idéer, på Sukkerhuset Scene.

Booker:

Som booker vil du ha ansvaret for å finne artister til scenen vår. Oppgavene din vil inkludere alt som har med bookingprosessen å gjøre; velger artister, utarbeiding av spillekontrakt og ridere med hjelp fra teknikerne våre, booking av transport og hotell for artistene. Under konserten gjør du ingenting.

Artistkontakt:

Som artistkontakt vil du være kontaktpersonen artisten har til Sukkerhuset et par dager før og etter konserten. Men hovedsakling vil arbeidsoppgavene dine bare være på konsertkvelden og dagen etter. Oppgavene inkluderer: rydding av backstage og innkjøp av mat/drikke før artisten ankommer, du tar imot artisten når de ankommer lokalet og viser de til backstagen. Du må være tilgjengelig i løpet av hele kvelden for eventuelle spørsmål artisten har. Dagen etter er det opprydding av backstagen.

Ingen verv krever erfaring, men det er alltid et pluss.

Søknadsfrist 2. februar 2019 kl. 23:59

Bli frivillig hos Sukkerhuset

Søk her